Ga naar de inhoud

Film Ada, over sekswerk en handicap

zwartwitfoto van een man en een vrouw in een omhelzing. Van de man is zijn achterhoofd en zijn arm te zien. De vrouw kijkt in de camera, haar hand ligt in de nek van de man. Hierboven staat 'Knap en bewonderenswaardig werk van Friese makers om zo een pure film te maken over iets waar de meeste mensen het liever niet hardop over hebben; seksualiteit en afwijken van de norm. - Karlijn Benthem, directeur Jonge Harten Festival.'

Deze week (25 t/m 29 mei) gaat de film Ada, over seks, sekswerk en handicap in première. De film is erop gericht het taboe dat rust op de intersectie seks en handicap te doorbreken en wil hierover het gesprek op gang brengen. Via feministsagainstableism.nl/agenda kan je meer informatie vinden over de film en een ticket (van 3 euro) bestellen om de film digitaal te kunnen bekijken. Op 26 mei om 20.30 uur geeft onze @xandrakoster een bijbehorende talk over seksualiteit en handicap.
De film is met name gericht op sekszorg, maar FAA beseft dat gehandicapte mensen ook naar reguliere sekswerkers gaan en wil op geen enkele manier de illusie werken dat sekszorg beter is dan regulier sekswerk.

Ga naar de inhoud