Ga naar de inhoud

1.500 volgers op Instagram

Foto van Chedda, een bruine vrouw met een gele sjaal en een groene jas en Mira, een witte vrouw met een lange blonde vlecht, een groene sjaal en een bruine jas. Ze zitten allebei in een rolstoel en op de achtergrond zijn spandoeken en andere mensen te zien.

1.500 volgers!

Wauw, ons Instagram account heeft pasgeleden de 1.500 volgers aangetikt. Dankjulliewel! Ter ere van onze long-time én nieuwe volgers stellen we ons in deze post opnieuw voor.

♿ FAA is een intersectioneel disability justice collectief. Dat betekent dat we eraan werken om validisme (de discriminatie van gehandicapte mensen) de wereld uit te helpen, waarbij we ons tegelijkertijd inzetten tegen andere vormen van onderdrukking.
🔥 Het collectief is gestart in 2019, naar aanleiding van de Nederlandse Women’s March. De foto’s bij deze post zijn gemaakt tijdens de Women’s March 2020.
🏳️‍🌈 Momenteel zijn er 15 actieve leden, met allerlei verschillende handicaps, genders en achtergronden. In 2022 hopen we ons weer open te stellen voor nieuwe leden!
✊🏾 Wist je dat de @onlinedisabilitymarch verbonden is aan FAA? Daarnaast heeft FAA banden met @geendorhout. Volgtip!
👀 FAA is overal! Onze leden geven speeches, verzorgen workshops, schrijven (opinie)stukken, adviseren organisaties en organiseren events. Houd je ogen open voor allerlei exciting dingen in het nieuwe jaar…
💻 Je kunt ons volgen via Instagram, Twitter (fableism), YouTube en onze website (www.feministsagainstableism.nl). Check ook onze linktree!

Hallo, wij zijn Feminists Against Ableism. Wie ben jij?

Ga naar de inhoud