Ga naar de inhoud

Aankondiging Pridemaand / Queer and Disabled

drie Zwarte gehandicapte mensen lachen en hebben kleine vlaggetjes in hun hand. Links staat een non-binair persoon, hun stok rust tegen de witte muur. hen heeft een regenboogvlag en een transgendervlag vast. In het midden zit een non-binair persoon in een rolstoel en heeft een regenboogvlag vast. rechts staat een vrouw met een regenboogvlag en een transgendervlag.

Het zal jullie niet zijn ontgaan: de maand juni staat in het teken van de Pride. Wij als FAA willen in deze maand graag meer bewustwording creëren rond de intersecties queerness en handicap. Zelf willen we jullie informatie geven over verschillende onderwerpen die daarbij horen, zoals aseksualiteit/handicap, de ontoegankelijkheid bij queer communities en de overlap tussen queer activisme en disability activisme.

Maar we willen ook graag jullie verhalen delen. Ben jij gehandicapt en queer? Dan kan je de hele maand juni (anoniem) je verhaal met ons delen via een privébericht of een post maken waar je jouw verhaal deelt, de hashtag QueerAndDisabled gebruikt en ons tagt. Wij delen je verhaal/post dan in onze stories (en op onze website) en daar maken we een highlight van, zodat alle verhalen makkelijk zijn terug te vinden.

Stay tuned! 🏳️‍🌈🏳️‍⚧

Ga naar de inhoud